Skip to main content

Childish Gambino gaat volledig Nederlands in de nieuwe teaser voor ‘Atlanta’

14/01/2022
Atlanta

Het is een hitserie in Amerika en ook bij de liefhebbers in Nederland; ‘Atlanta’ komt terug. De serie, die wordt geregisseerd door Donald Glover (aka Childish Gambino), won al meerdere awards maar het derde seizoen bleef uit. Nu keert de serie na vier jaar eindelijk terug, met een Nederlands tintje.

Eerder werd al bekend gemaakt dat het derde seizoen zich in Europa zou afspelen, met daarin een grote rol voor onze hoofdstad. Vandaag droppen ze een nieuwe teaser en fans waren verbaasd toen ze hoorden dat het volledig in het Nederlands is. De teaser is een reclame voor een willekeurig product en er is een Nederlandse versie te horen van Outkast’s ‘So Fresh, So Clean’. De hoofdrolspelers, Earn (Childish Gambino), Paper Boi (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield), en Van (Zazie Beetz)┬ákomen allemaal voor in de reclame. Paper Boi is aan het einde zichtbaar in shock door het cultuurverschil.

Hoewel het overduidelijk is dat het gezongen wordt door een Amerikaan die Nederlands spreekt, blijft het leuk om terug te zien. Het is algemeen bekend dat het Amerikaanse beeld van Nederland een beetje… Verdraaid is. Dat is duidelijk te zien aan het einde van de teaser, waar ze een Zwitsers/Oosterijks gebergte laten zien. Het derde seizoen zal op 24 maart via Hulu te streamen zijn – tot die tijd is het wachten.

Leave a Reply