Skip to main content

De populairste In Gold We Trust hoodies voor de winter

20/12/2021
in gold we trust hoodies
Beeld: In Gold We Trust

De temperatuur daalt langzaam steeds verder en dat betekent dat we ons ook steeds warmer kleden. De hoodie is één van de items die onmisbaar is in onze kledingkast. Een belangrijk kledingstuk dat je op verschillende manieren kunt dragen. Van zakelijk tot streetwear. Er zijn meer dan twintig verschillende stijlen hoe je hoodies kunt dragen en de heren van ‘In Gold We Trust’, hebben er voor elke gelegenheid een. Dit zijn de belangrijkste drie van het moment.

In Gold We Trust hoodies

1.  Zakelijk en elegant

De hoodie met een chique uitstraling. Je kunt deze hoodie perfect dragen op werk, als business-stijl outfit. Hierbij wordt het overhemd gedragen als onderkleding. De kraag blijft daarbij ten allen tijde wel goed zichtbaar.

https://lh4.googleusercontent.com/mIdRCeAjwwugWnvf9L5gB9lApwkoJ5tXtkab2AIKirX3JLMnpj00rlBzLBBuSRDAukHaTGD8j_QEpdHX99Qf20cYZ-r_xrWsTylsQWFIACnEP2U6neSlqwc2RD3EUrnRTWe49iIZ

Welke hoodie moet je kiezen voor deze stijl? De hoodie speelt bij deze chique stijl de rol van een warmere versie van een pullover. De hoodie moet neutraal zijn, zodat je ook kunt variëren met de kleur van het overhemd, maar ook stijlvoller oogt.  Een combinatie van een hoodie met een wit overhemd geeft de meeste business-look, maar een gekleurd en geblokt overhemd zou ook zeker niet misstaan. Draag je er een pantalon of chino onder in combinatie met nette schoenen, dan ben je klaar voor elke zakelijke meeting.

2. De sportieve hoodie

Een ’fitted hoodie’ heeft een strakkere pasvorm die de contouren van het lichaam weergeeft. Je ziet deze vaak in de sportschool als extra warme laag bij het sporten, die gedragen wordt voordat de spieren zijn opgewarmd. De fitted hoodie is sportief en kan daarom ook in verschillende kleuren gedragen worden. Naar de sportschool, naar een feestje en zelfs op date.

https://lh5.googleusercontent.com/TgOZ-41k3GlDDZX9Wk_KHmj5ZI3sh9jnnlUhLhaE1aePRyglYlc2UHMSpaDIU_OCwcTLQHXNM0HDjCYlfrTxV6b5aDICcevAR2OhSjqYVITCEUOQSzEqiEqyFfUow6ZdAqTOqxDo


Wie overigens op zoek is naar een sportieve strakke hoodie hoeft daarvoor vaak niet eens uren voor in de sportschool te staan.  Het kan veel makkelijker: kijk of je een maatje kleiner past. Vaak kun je namelijk gewoon een kleinere maat aan, zonder dat je daadwerkelijk stof tekort komt. Dit doordat hoodies vaak iets oversized gemaakt worden. Wie in de warmere maanden wil sporten, kan ook meedoen aan deze trend. De mouwloze hoodie is dan een goed alternatief.

3. Om te chillen

https://lh4.googleusercontent.com/jvFFzQVmIBfWgtXavrV9q1xW4zjuU2IB0_GxZsFLbdCeg3qeen-09ksE-A1nTz8gMHjwx2cX5HFVcKaMem6BtFGP3sBemyAxj3ta8362niqbCDnQAY5hKA3ATOSxqmXEVSmzDCdT

De laatste belangrijke soort hoodie is een hoodie die ruim zit, ook wel de ‘baggy hoodie’ genoemd. Het gaat er bij deze juist om dat het kledingstuk maximaal comfortabel zit. Dan hebben we het dus niet over stof die strak om je lichaam zit, maar dat je juist alle ademruimte hebt die je maar kunt wensen. Vergelijk het met je vriendin die een van je hoodies aantrekt. Deze hoodie is de laatste tijd erg populair geworden als de ultieme thuiswerkoutfit. Comfort en een lekker zachte stof zijn de belangrijkste componenten. 

Ga je ook voor een van de hoodies van In Gold We Trust? Misschien zelfs als kerstcadeau? Bestel ze hier.

Leave a Reply