Nieuwe Nike Uv-reactive AF1's reageren op Uv-licht

aug 03 2021, 16:22 FASHION
De klassieke witte low-cut Air Force One's heeft zo goed als iedereen wel in de gang staan. Maar zoals we weten zitten ze bij Nike niet graag stil. Het merk staat bekend om haar innovatieve ideeën en deze drop zal daar niet voor onderdoen. Nike heeft namelijk de nieuwste Air Force Ones zo ontworpen dat ze reageren op Uv-licht. Het swoosh logo verandert van wit naar hetzelfde lichtblauw als de zool. Ook de witte hiel verandert van kleur. Deze wordt bij blootstelling aan Uv-licht een paarsig roze.
nike uv
Beeld: Nike

Nike Uv

Het witte leer waar de Nike schoenen van zijn gemaakt, is op bepaalde plekken behandeld met fotochrome inkt. De schoenen lijken in eerste instantie helemaal wit met een lichtblauwe zool, maar veranderen bij blootstelling aan Uv-licht. Op deze manier krijgen de patta's dus een nieuwe look als het zonnetje schijnt!
Op 17 september zullen de One's in de winkel liggen, maar de verwachting is dat ze snel weg zullen zijn. De sneakers worden namelijk al op veel marktplaatsen en resell websites aangeboden voor ongeveer $150. Bij SideStep komen ze als het goed is op de releasedag beschikbaar. De retailprijs is $119,99. Voor nu weten we dat Nike alleen nog de witte versie die lichtblauw en roze wordt uitbrengt, maar de mogelijkheden met Uv-licht lijken eindeloos.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10