Paris Saint-Germain gaat samenwerking aan met Dior

sep 06 2021, 14:44 FASHION
25865690792 8311855813 c
De voetbalclub Paris Saint-Germain is een samenwerking aangegaan met het modemerk Dior. De samenwerking loopt in ieder geval de komende twee seizoenen. De spelers kunnen de reeks ontworpen stukken door Kim Jones binnenkort dragen.
De samenwerking met Dior levert een aantal casual, maar ook formele looks op in speciaal ontworpen zwarte en blauwe kleuren. Voor de formele look heeft Kim Jones een kasjmier jas, shirt en broek ontworpen. Daarnaast zullen spelers accessoires dragen, waaronder Dior's Saddle Bag in het zwart met generfd kalfsleer, een stropdas met het Paris Saint-Germain-merk, een sjaal van kasjmier en een omkeerbare riem. Het opvallende kenmerk van de casual look is een harrington-jack, dat wordt gecombineerd met een gebreide trui en poloshirt. Allemaal voorzien van een geborduurde Paris Saint-Germain-patch en "CD Icon"-initialen. De outfit is compleet met Dior's Explorer-derby's in zwart leer.
Paris Saint-Germain is niet de enige club die de wereld van mode en voetbal combineert met zijn spelersselectie. Thom Browne werkte eerder samen met Barcelona, ​​terwijl Juventus Loro Piana voor dit seizoen inschakelde. En Napoli heeft de drie tenues van dit seizoen laten maken door Armani.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55