Rihanna geeft ons details over de Savage X Fenty Show Vol.3

aug 26 2021, 21:11 FASHION
rmcaszeglvqf4jnsep5q
Rihanna deelt via social media de datum en een teaser video van de Savage X Fenty Show Vol. 3.
Tijdens het event brengt Rihanna wederom mode, muziek, choreografie, unieke visuals en geweldige creatievelingen bij elkaar. De entrepreneur is executive en creatief producent van de show.
Tijdens het event, dat op 24 september exclusief op Amazon Prime te bekijken is, zie je de meest recente Savage X Fenty collectie. Vanaf die dag is de collectie ook beschikbaar via de Amazon Fashion Store en de Fenty website.
ogbgzgfjr64sl4yjcjn2
Beeld: Amazon
De collectie is ‘een viering van het lichaam en beweging’. Dit merk je terug aan de sterke lijnen die het lichaam en niet traditionele silhouetten omarmen. De lijn duwt individualiteit een nieuwe richting op. De maten gaan van extra small naar extra large.
Voor de Vol. 2 show vorig jaar verzamelde Rihanna modellen en artiesten voor een spectaculaire show in het Los Angeles Convention Center. Tijdens de show zag je Roddy Rich, Bad Bunny, Big Sean, Rico Nasty, Paris Hilton, Willow Smith en meer artiesten terug.
Recent is Rihanna volgens de berekeningen van Forbes uitgeroepen tot miljardair. Het gerapporteerde fortuin van $ 1,7 miljard maakt de Fenty eigenares de op één na rijkste vrouwelijke entertainer.
Blijf op de hoogte voor meer informatie over de nieuwste Savage X Fenty show. En bekijk hieronder de teaser video die Rihanna deelde.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21