Skip to main content

Kehlani wil nooit meer wiet aanraken

05/08/2021
Kehlani
Beeld: Flickr / Terrell Johson

In een recent TikTok filmpje legt Kehlani uit waarom ze in 2018 is gestopt met het roken van wiet. Hoewel hen enkele voordelen van het consumeren van marihuana erkent, geeft Kehlani toe dat ze “niet de meest productieve pothead was”.

“Vroeger rookte ik veel wiet en nu spreek ik erover in de verleden tijd”, zei Kehlani. “Mensen denken dat ik op wiet zit te haten, dat is niet zo. Ik hield van wiet toen ik ermee bezig was. Het is een prachtige plant met zeer mooie eigenschappen bij correct gebruik. Ik denk niet dat ik het correct heb gebruikt. Ik denk dat ik het te veel heb gebruikt.”

Kehlani is eerder begonnen over het stoppen met het roken van wiet, maar dat was op Twitter. In januari van dit jaar gaf de artiest in een reeks tweets aan abrupt te zijn gestopt. Dit nadat haar dokter had aangegeven dat Kehlani’s zangcarrière door huidige rookgewoonten maximaal nog een paar jaar zal duren. De artiest ging in op haar gezondheidsproblemen in de TikTok-video van afgelopen maandag.

“Het deed echt veel aan mijn stembanden en het kostte me echt veel energie van mijn dag. Ik stopte om mijn lichaam en mezelf te reguleren. Het kwam op een punt waarop ik niet meer kon eten, slapen of een sociale bijeenkomst kon bijwonen. Ik kon niet chillen zonder wiet te roken en ik wilde gewoon niet dat het mijn leven meer in de greep had… En ook mijn keel en longen waren me zat.”

Kehlani

Kehlani heeft een geruststellend bericht voor hun fans die nog wel wiet roken: Hen zal niemand oordelen die wel nog wiet rookt. 

@kehlani

Reply to @_sethrogansbongwater_

♬ original sound – Kehlani

Leave a Reply