Skip to main content

Marvel: ”Black Panther’-personage van Chadwick Boseman zal niet ge-recast worden’

16/11/2021
Beeld: Commons Wiki

Na de tragische dood van Chadwick Boseman, vroegen fans zich af of T’Challa, het Black Panther-personage van de overleden acteur, ooit nog te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe.

Eén van de opties was om mogelijk een andere acteur voor de rol te vinden, maar Disney heeft die mogelijkheid nu definitief uit de lucht geschoten. Tijdens de Ringer-Verse-podcast dit weekend werd onthuld dat er geen plannen zijn om het personage van Boseman opnieuw te casten. Marvel’s VP of Development Nate More onthulde dat de studio geen plannen heeft om dit te doen.

“Je zult Chadwick Boseman’s T’Challa niet zien in het MCU 616-universum. We konden het niet. Ik zal zeggen, toen Chad stierf, was het een echt gesprek dat we met Coogler hadden over ‘wat doen we?’ En het was een snel gesprek. Het waren geen weken, het waren minuten van: ‘We moeten uitzoeken hoe we deze franchise verder kunnen brengen zonder dat personage.”

Volgens Moore is de T’Challa in de MCU, niet de strips, verbonden met de uitvoering van Chadwick. Het gat dat Chadwick achterliet en gevuld moet worden, is te groot voor een andere acteur. Geen enkel moment is er overwogen om hem te recasten.

Leave a Reply