Skip to main content

Met deze TikTok hack kan je gratis Nike sneakers krijgen

06/12/2021
gratis nike
Beeld: Grailify

Gratis Nike sneakers, wie wil dat nou niet? Met deze hack, die momenteel viraal gaat op TikTok, kun je gratis een nieuw paar Nike sneakers krijgen. Maar er zitten wel een paar addertjes onder het gras. Zo kun je namelijk alleen een nieuw paar krijgen als je al een ouder paar hebt. Snap je? We leggen het even uit.

Gratis Nike sneakers

Nike biedt klanten maar liefst twee jaar garantie op hun sneakers. Dit betekent dat je na twee jaar nog recht hebt op een nieuw paar, als jouw oude paar kapot gaat of versleten raakt. Is er bijvoorbeeld een draadje los bij een sneaker die je maximaal twee jaar geleden gekocht hebt? Dan heb je recht op een nieuw paar. Het staat allemaal beschreven in de garantieverklaring van Nike.

”We staan achter al onze schoenen en uitrusting. Als je Nike-schoenen of -kleding binnen twee jaar na de fabricagedatum een materiaal- of fabricagefout vertoont, willen we je helpen to get back in the game’, legt het merk uit op de website. ”Als u van mening bent dat uw artikel defect is en het binnen 60 dagen na uw aankoop is ontvangen, kunt u het eenvoudig naar ons retourneren voor een volledige terugbetaling.

Als het langer dan 60 dagen en minder dan twee jaar geleden is sinds de fabricagedatum (te vinden op de tag van het item) en er iets mis is met het item, kun je het volgende doen:

  • Bestellingen van Nike.com en Nike App: neem contact met Nike op om het artikel te retourneren.
  • Nike Store-aankopen: zelfs na 60 dagen moet je het artikel terugbrengen naar de Nike-winkel waar je je aankoop hebt gedaan. Als je niet persoonlijk langs kunt komen, neem dan contact op met de winkel om je mogelijkheden te bespreken.
  • Geautoriseerde Nike Store-aankopen: breng je schoenen terug naar de oorspronkelijke plaats van aankoop. Nike werkt samen met geautoriseerde retailers om retourzendingen te accepteren voor producten met een materiaal- of fabricagefout. Als je niet kunt terugkeren naar de oorspronkelijke plaats van aankoop, of als de winkelier je heeft terugverwezen naar Nike, kun je een claim indienen.

Begrijp je het nog niet helemaal? Bekijk dan onderstaande video. Je kan de garantieverklaring van Nike hier lezen.

@erikakullberg

What Nike doesn’t want you to know about getting a free pair of shoes #personalfinance #moneytok #money #lawyer ib: @milansinghhh

♬ original sound – Money Lawyer Erika

Leave a Reply