Complex NL presenteert aflevering 2 van Back To Classics met Afro Bros

okt 17 2022, 20:00 MUZIEK
rbtc yt thumb afrobros
In de tweede aflevering van Back To Classics gaat Dieuwertje Heuvelings in gesprek met Ashruf en Rashid, beter bekend als Afro Bros. Het Arnhemse duo maakt furore in binnen- en buitenland met zowel eigen releases, waaronder de hit ’18 Plus’, als met producties voor artiesten als Ronnie Flex, David Guetta, Major Lazer, Nicky Jam en J Balvin. Met laatstgenoemden scoorden zij de monsterhit ‘X’ en dat leverde hen o.a. een Latin Grammy award op. In deze aflevering komen we te weten hoe deze samenwerkingen tot stand kwamen én wat er nog op de plank ligt.
Bekijk de aflevering hieronder.
Back To Classics is een podcast geïnitieerd door Reebok en Complex NL waarin het verhaal van verschillende producers uit Nederland met grootse successen in binnen -en buitenland centraal staat. Zij zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven hen de flowers die zij verdienen.
De outfit die Dieuwertje en Afro Bros dragen in deze aflevering zijn afkomstig van Reebok. Check de 'Reebok Classics' collectie op de website: https://www.reebok.nl/classics
Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video's met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. 
Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitness veld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op!
#AFROBROS #BACKTOCLASSICS #COMPLEXNL #REEBOKEUROPE
CLASSIC OUTFIT:
Afro Bros:
Outfit Gior:
Outfit Rashid:
Dieuwertje:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55