Skip to main content

Netflix deelt trailer en release datum seizoen 3 van Undercover

27/09/2021
undercover
Beeld: Netflix

Het heeft even geduurd, maar inmiddels heeft Netflix eindelijk de release datum en de trailer van seizoen 3 van Undercover bekendgemaakt. De Nederlands-Vlaamse Netflix Original is ontzettend succesvol, met goede reden. Kijkers zitten volledig vast in het verhaal van undercover agent Bob en crimineel Ferry, waar Netflix ook een film over maakte.

Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen, die elke zondag te zien zullen zijn op het streaming platform. De eerste aflevering is vanaf 21 november 2021 te bekijken. Als je Undercover nog niet gezien hebt, wees dan gewaarschuwd, want hieronder volgen wat spoilers over de eerste twee seizoenen.

Zoals we konden zien in de vorige seizoenen, werd het steeds zwaarder voor Bob om privé en werk gescheiden te houden. De agent is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry daarentegen, komt juist vrij uit de gevangenis. Bij terugkomst merkt hij echter dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Bob’s leidinggevende Patrick doet hem een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan. Hij ziet het als een mogelijkheid om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar dan stuit hij op zijn rivaal, Ferry Bouman.

Bekijk de trailer van Undercover seizoen 3, hieronder

Leave a Reply