Skip to main content

Nieuwe films, series en documentaires op Netflix in september

26/08/2021
Beeld: Instagram/ Netflix

Elke maand zorgt Netflix voor diverse en vernieuwende films, series en documentaires. Wil jij heerlijk bingewatchen of wat nieuwe inzichten opdoen met een informatieve documentaire? De Complex NL redactie houdt jou up to date! 

Netflix Series 

La Casa De Papel

Beeld: Instagram/ Netflix

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

La Casa De Papel Deel 5: Volume 1. kun je vanaf 3 september bekijken.

Into The Night

Beeld: Instagram/ Into the night

Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Into The Night Seizoen 2 staat vanaf 8 september online.

Lucifer

Beeld: Instagram/ Lucifer

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Het laatste seizoen van Lucifer kun je vanaf 10 september bekijken.

Sex Education

Beeld: Instagram/ Netflix

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Sex Education seizoen 3 kun je vanaf 17 september bekijken op Netflix. 

Love on the spectrum

Beeld: Instagram/ Netflix

Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Seizoen 2 staat vanaf 21 september online. 

Blood & Water

Beeld: Instagram/ Netflix

Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Seizoen 2 van Blood & Water kun je vanaf 24 september bekijken.

Chicago Fire

Beeld: Instagram/ Chicago Fire

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is meer stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51.

Bekijken seizoen 1-4 vanaf 1 september.

Superstore

Beeld: Instagram/ Netflix

In een megastore in St. Louise delen een groep medewerkers met uiteenlopende persoonlijkheden dagelijkse taken met elkaar en creëren zij een band door alles wat zij meemaken met klanten.

Vanaf 20 september kun je seizoen 1-5 van Superstore bekijken.

Netflix Films 

Afterlife of the Party

Netflix
Beeld: Instagram/ Netflix

Cassie leeft om te feesten… tot ze sterft bij een bizar ongeluk. Vervolgens moet de sociale vlinder haar fouten op aarde rechtzetten om haar vleugels te verdienen.

2 september online.

Kate

Beeld: Instagram/ Netflix

Een meedogenloze moordenaar wordt vergiftigd in Tokyo en heeft nog 24 uur te leven. Daarom zint ze op wraak en gaat op zoek naar de dader voordat het te laat is.

10 september online.

The Starling  

Beeld: Instagram/ Netflix

Een vrouw die zich aanpast aan het leven na een verlies, kampt met een pittige vogel die haar tuin heeft overgenomen – en een echtgenoot die worstelt om een ​​weg vooruit te vinden.

24 September online.

Vuurdraak de Zilverdraak  

Beeld: Instagram/ Netflix

Een jonge draak verzamelt al zijn moed en zoekt een droomparadijs waar draken in alle rust kunnen rondvliegen zonder te worden bedreigd door de mensen.

10 September online.

My little pony: een nieuwe generatie

Netflix
Beeld: Instagram/ Netflix

Equestria is verdeeld. Maar een enthousiaste heldin gelooft dat Aardepony’s, Pegasi en Eenhoorns vrienden zouden moeten zijn – en ze is vastbesloten om het te bewijzen.

24 september online.

Coach Carter  

Beeld: Instagram/ Netflix

Controversiële basketbalcoach Ken Carter stelt school voor sport en zet zijn ongeslagen middelbare schoolteam op de bank vanwege slechte academische prestaties.

15 September online.

Mamma Mia! Here we go again

Netflix
Beeld: Instagram/ Netflix

Terugkijkend op het leven van haar vrijgevochten moeder en dansend op haar volgende hoofdstuk, gooit Sophie de deuren van het nieuwe Hotel Bella Donna open.

21 September online.

Documentaires 

Blood brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Netflix
Beeld: Instagram/ Netflix

Van een toevallige ontmoeting tot een tragische fall-out, Malcolm X en Muhammad Ali’s buitengewone band breekt onder het gewicht van wantrouwen en veranderende idealen.

9 September online.

Schumacher

Beeld: Instagram/ Netflix

Vanaf 15 september is op Netflix de documentaire ‘Schumacher’ te zien over het leven en de carrière van de zevenvoudige wereldkampioen Formule 1. Michael Schumacher is niet meer in het openbaar gezien is sinds zijn zwaar skiongeluk in 2013. De officiële lezing luidt dat hij nog steeds aan het revalideren is.

Leave a Reply