Skip to main content

Paris Saint-Germain gaat samenwerking aan met Dior

06/09/2021
Beeld: Flickr / Samiul Hasan

De voetbalclub Paris Saint-Germain is een samenwerking aangegaan met het modemerk Dior. De samenwerking loopt in ieder geval de komende twee seizoenen. De spelers kunnen de reeks ontworpen stukken door Kim Jones binnenkort dragen.

De samenwerking met Dior levert een aantal casual, maar ook formele looks op in speciaal ontworpen zwarte en blauwe kleuren. Voor de formele look heeft Kim Jones een kasjmier jas, shirt en broek ontworpen. Daarnaast zullen spelers accessoires dragen, waaronder Dior’s Saddle Bag in het zwart met generfd kalfsleer, een stropdas met het Paris Saint-Germain-merk, een sjaal van kasjmier en een omkeerbare riem. Het opvallende kenmerk van de casual look is een harrington-jack, dat wordt gecombineerd met een gebreide trui en poloshirt. Allemaal voorzien van een geborduurde Paris Saint-Germain-patch en “CD Icon”-initialen. De outfit is compleet met Dior’s Explorer-derby’s in zwart leer.

Paris Saint-Germain is niet de enige club die de wereld van mode en voetbal combineert met zijn spelersselectie. Thom Browne werkte eerder samen met Barcelona, ​​terwijl Juventus Loro Piana voor dit seizoen inschakelde. En Napoli heeft de drie tenues van dit seizoen laten maken door Armani.

Leave a Reply