Skip to main content

Reinout Oerlemans verkoopt villa voor 70 miljoen dollar aan The Weeknd

20/08/2021
Oerlemans The Weeknd

Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle hebben hun villa in Bel Air Los Angeles voor 70 miljoen dollar verkocht aan The Weeknd. Volgens The Wall Street Journal is dit tot nu toe een van de grootste huizenverkoop in de stad van dit jaar. 

In 2015 schaftte Reinout en Daniëlle de villa aan voor ruim 21 miljoen dollar. Vervolgens is de woning drie jaar lang gerenoveerd door interieurontwerpers. De Nederlandse acteur vond het interieur verschrikkelijk maar zag wel potentie in de locatie. De villa ligt namelijk in Bel Air, een van de rijkste wijken van Los Angeles. Het huis is ruim drieduizend vierkante meter groot, heeft negen slaapkamers, een tennisbaan, spa met sauna, een hammam, een binnen- en buitenzwembad, een bioscoop, een fitnessruimte, een muziekstudio en kijkt uit over de Bel-Air Country Club golfbaan. 


De familie Oerlemans was niet van plan de woning te verkopen, maar zijn benaderd door makelaars van The Weeknd die op zoek waren naar een nieuwe villa. Eerder dit jaar verkocht de 31-jarige artiest zijn huis in Los Angeles voor 20 miljoen dollar aan Madonna.

Oerlemans The Weeknd
Beeld: Instagram/ Daniëlle Oerlemans

Leave a Reply