Skip to main content

Rihanna geeft ons details over de Savage X Fenty Show Vol.3

26/08/2021
Rihanna
Beeld via Getty/Caroline McCredie

Rihanna deelt via social media de datum en een teaser video van de Savage X Fenty Show Vol. 3. 

Tijdens het event brengt Rihanna wederom mode, muziek, choreografie, unieke visuals en geweldige creatievelingen bij elkaar. De entrepreneur is executive en creatief producent van de show. 

Tijdens het event, dat op 24 september exclusief op Amazon Prime te bekijken is, zie je de meest recente Savage X Fenty collectie. Vanaf die dag is de collectie ook beschikbaar via de Amazon Fashion Store en de Fenty website

Beeld: Amazon

De collectie is ‘een viering van het lichaam en beweging’. Dit merk je terug aan de sterke lijnen die het lichaam en niet traditionele silhouetten omarmen. De lijn duwt individualiteit een nieuwe richting op. De maten gaan van extra small naar extra large. 

Voor de Vol. 2 show vorig jaar verzamelde Rihanna modellen en artiesten voor een spectaculaire show in het Los Angeles Convention Center. Tijdens de show zag je Roddy Rich, Bad Bunny, Big Sean, Rico Nasty, Paris Hilton, Willow Smith en meer artiesten terug. 

Recent is Rihanna volgens de berekeningen van Forbes uitgeroepen tot miljardair. Het gerapporteerde fortuin van $ 1,7 miljard maakt de Fenty eigenares de op één na rijkste vrouwelijke entertainer. 

Blijf op de hoogte voor meer informatie over de nieuwste Savage X Fenty show. En bekijk hieronder de teaser video die Rihanna deelde. 

Leave a Reply