ADF Samski te gast bij eerste aflevering Sneaker Shopping NL!

dec 03 2021, 17:51 SHOWS
photo by a hrefhttpsunsplashcom at baranlotfollahiutm sourceunsplashutm mediumreferralutm contentcreditcopytextbaran lotfollahia on a 18
ADF Samski is de eerste gast van Sneaker Shopping Nederland! Hij is geboren in Rotterdam en is één van de nieuwste artiesten van de nieuwste generatie. Met ‘No Hook’, ‘No Hook 2’ en ‘No Hook 3’ wist hij snel een fanbase op te bouwen. Je kan hem kennen van de ADF-familie of als het broertje van Ronnie Flex, maar je kan hem ook kennen van zijn schoenencollectie. Bij de vraag of Sneaker Shopping naar Nederland moest komen was ADF Samski één van de eersten die zich hard maakte hiervoor. Het is dan ook een eer om Samski te mogen verwelkomen voor de eerste aflevering.
screenshot 2020 06 08 at 132610 1024x1024

Sneaker Shopping

Vorige week maakten we bekend dat Sneaker Shopping naar Nederland komt! De populaire YouTube serie waarbij bekende artiesten sneakers gaan kopen met Complex, zal in Nederland uitgegeven worden met lokale artiesten. In de YouTube serie geven rappers als Saweetie, Future, Pharrell Williams en meer duizenden dollars uit aan de meest exclusieve sneakers, terwijl ze geïnterviewd worden. Deze interviews zullen in Nederland afgenomen worden door YouTuber Kleine John.
In de komende dagen zal Complex NL meer delen over de lokale versie van de YouTube show. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. De Nederlandse versie van de YouTube serie zal in december 2021 van start gaan met de eerste afleveringen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. Hieronder kan je een teaser zien.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21