Skip to main content

WOO HAH! x Rolling Loud voegt Sevn Alias toe aan de lineup

10/03/2022januari 3rd, 2023

Hét festival waar hiphop-liefhebbers al tijden op hebben zitten te wachten gaat na twee gecancelde edities eindelijk door. WOO HAH! heeft dit jaar een samenwerking met het grootste hiphop-festival ter wereld: Rolling Loud. En zoals we gewend zijn, verwennen ze ons dit jaar weer met een keiharde lineup bestaande uit zowel binnen- als buitenlandse artiesten. Vandaag is aangekondigd dat niemand minder dan Sevn Alias gaat optreden.

Dit is niet de eerste keer dat de Nederlandse rapper op dit festival staat – hij stond er eerder al in 2016 en 2018. In 2020 zou hij eigenlijk al op de lineup staan, maar dit ging uiteindelijk niet door nadat alle festivals afgezegd werden wegens de pandemie. Dit jaar kunnen we hem zien optreden op de zaterdag. De aankondiging van Sevn komt na een reeks van aankondigingen, waaronder Hef, Key Glock & Baby Keem.

Sevn trad afgelopen zaterdag nog op in een uitverkochte Melkweg bij zijn eigen show. Tijdens dit optreden bracht hij Kevin, Josylvio en Chivv op stage en ook het voorprogramma had hij goed geregeld, met optredens van Oomto en C.SMOKE.

Ook heeft Sevn Alias vandaag een 101Barz-sessie aangekondigd – dus wie weet komt er binnenkort een nieuw album aan die hij kan performen tijdens zijn optreden.