Skip to main content

ADF Samski over liefde voor Air Force 1 en meer in eerste aflevering Sneaker Shopping

06/12/2021
sneaker shopping
Beeld: Complex NL

Complex NL heeft zojuist de eerste aflevering van Sneaker Shopping gepubliceerd, met rapper ADF Samski als eerste gast. De titel geeft het al weg: in Sneaker Shopping gaan bekende artiesten, influencers en andere creatives nieuwe sneakers shoppen, terwijl ze geïnterviewd worden.

Sneaker Shopping met ADF Samski

In de eerste aflevering vertelt ADF Samski over zijn liefde voor en impact op de verkoop van witte Air Force 1. Winne benoemt dit zelfs in de track ‘Trust the Process’: ”Ik ben met Sam, we rocken witte Forces’. Later in de track zegt Samski zelf: ‘Witte Air Force en ze zitten los b*tch’. Ook in de track ‘No Hook 2’, heeft Samski het over de iconische sneaker: ‘Als m’n mattie jarig is wil ik ‘m nieuwe ‘ones’ geven’. In de aflevering van Sneaker Shopping vertelt hij dat hij nergens meer witte Air Force 1’s kon vinden na de release van zijn eerste album, hintend naar zijn impact op de verkoop van de sneaker.

Sneaker Shopping wordt exclusief gepubliceerd op het Youtube kanaal van Complex NL. Niemand minder dan Youtuber Kleine John is de presentator van het programma. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. Sneakerstore Pirri is de locatie voor de eerste afleveringen van het seizoen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. 

Bekijk de eerste aflevering hier.

Leave a Reply