Van billboard naar Tyler Perry Studios

aug 09 2021, 16:01 CULTURE
Je kent het wel. Van die situaties waarbij je alleen maar kan dromen dat het jou overkomt. Het winnen van de loterij, het vinden van willekeurige autosleutels of een filmcarrière zodat je niet meer op kantoor hoeft te zitten. Via een Billboard heeft Rachel Palmer geprobeerd om de aandacht van filmproducent Tyler Perry te krijgen.
In 2019 probeerde Rachel Palmer via een billboard gericht aan Tyler een rol te bemachtigen. Voor wie T.Perry niet kent, het volgende: Tyler Perry is een Amerikaanse acteur, regisseur, producent en scriptschrijver van films, televisieprogramma's en theaterstukken. Hij is voornamelijk bekend voor zijn personage van een oude Afro-Amerikaanse vrouw genaamd Madea. Ook is Tyler eigenaar van Tyler Perry Studios. een van de grootste filmstudio's in de Verenigde Staten en vestigde Tyler Perry als de eerste Afro-Amerikaan die ronduit een grote filmstudio bezit. Terug naar het verhaal. De billboard van Rachel ging viraal, maar Tyler Perry was er niet blij mee. Dat komt omdat het al de derde keer was dat iemand het op deze manier probeerde. Uiteindelijk kreeg Rachel de ultieme kans om een auditie te doen en het heeft gewerkt.
Volgens recente berichtgeving is het Rachel namelijk gelukt om een rol te bemachtigen in een show van Tyler Perry. De show is nog niet uit, maar ze heeft een leidende rol erin. De show gaat All The Queen’s Men heten en gaat over mannelijke exotische dansers gebaseerd op het boek van Christian Keye Ladies Night.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55