Skip to main content

Emms & Sjaf VS Jerr & Mella (Broederliefde)

27/07/2022januari 3rd, 2023

Het is tijd voor de laatste aflevering van het eerste seizoen van Red Bull Rap Champs. We sluiten af met een banger! Vorige keer zag je $HIRAK en Cristian D het opnemen tegen Bizzey en Deejay Abstract. Na een heftige strijd ging Team Baguette Fromage er met de winst vandoor. Zij mogen zich scharen tussen de eerdere teams die de titel van Red Bull Rap Champs dragen. In de laatste aflevering van het seizoen hebben we de heren van Broederliefde opgesplitst en gaan ze met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie de Red Bull Rap Champs binnen de populaire groep zijn?

In de seizoensfinale van Red Bull Rap Champs worden weer vier rondes gespeeld. We beginnen met het oude vertrouwde spel ‘Big Facts’. Beide teams moeten elkaar aftroeven met hun hiphopkennis door de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. De tweede ronde is een nieuw spel met de naam ‘Zeg Minder’. Van beide teams moet de ene speler tracktitels aan de andere speler uitbeelden. Het andere teamlid moet raden om welke track het gaat. ‘De Veiling’ en ‘Link Up’ zijn net als elke aflevering weer de afsluitende rondes.

Broederliefde

In de seizoensfinale hebben we Broederliefde uitgenodigd om erachter te komen wie er binnen de groep de absolute ‘Rap Champs’ zijn. Emms & Sjaf staan met de naam ‘Sende’ achter de gele desk. Jerr & Mella gaan als het rode team onder de naam ‘Kukumpa’. Maar Broederliefde is niet compleet zonder de DJ, Edson Cesar. Daarom hebben beide teams een aantal Edson-kaarten die ze kunnen gebruiken om Edson aan hun team toe te voegen voor een extra stel hersens. Wie gaat er met de winst vandoor?

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe afleveringen.