Skip to main content

Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ is een puinhoop…

14/11/2021
Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’

Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ zit tot de dag van vandaag vol met bugs en glitches. Je zou denken dat na de pijnlijke release van Cyberpunk 2077 het niet erger kon, maar hold my beer. De game, die net deze week is uitgebracht en momenteel niet kan worden gekocht nadat Rockstar de aankooplinks van zijn website heeft verwijderd, zit vol grafische fouten. Het duurde daarom ook niet lang voordat mensen allerlei problemen begonnen te ontdekken met de high-definition remake van de drie klassieke games van Rockstar.

Vooral op Twitter en YouTube delen mensen hun ongeloof wat leidt tot komische reacties in de comments. Op YouTube leggen mensen beelden vast van verblindende regen-effecten, onzichtbare bruggen, spontane bloedsporen, belachelijke camerahoeken. Ook zijn er twijfelachtige veranderingen ten opzichte van de originele versies van de spellen en nog veel meer. 

Voor het grootste deel hebben deze problemen mensen er niet van weerhouden om het te gebruiken, maar het is geen goed teken zo vroeg in de release.

Check enkele komische grafische fouten van Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ hieronder!

Leave a Reply