De ‘X Speedportal’-schoen van adidas

aug 08 2022, 15:00 SPORT
schermafbeelding 2022 08 03 om 163119
Eind deze maand is het weer tijd voor het nieuwe voetbalseizoen. Zowel de amateurs als de professionals gaan in de laatste week van augustus weer het veld op en tijdens de zomerstop is het weer tijd om de beste schoenen te halen voor het komende seizoen. Deze zomer bracht adidas de ‘X Speedportal’ op de markt. Een schoen die ontwikkeld is om de snelheid, het reactievermogen en de acceleratie van de drager te tillen naar een hoger niveau.
Voor de campagne rondom de schoen schakelde adidas de cartoon-karakters Rick & Morty in. Zo heeft de schoen dezelfde kleur als de ‘portals’ uit de bekende serie. Ook zien we een geanimeerde Mohamed Salah en Vivianne Miedema samen spelen met Morty tijdens een intergalactisch voetbaltoernooi. Ook proeft Morty de oer-Hollandse rauwe haring nadat hij de overwinning behaalt.
Volgens adidas is de X Speedportal gemaakt voor spelers die meer dan alleen snelheid tot hun beschikking hebben. Het speedframe, het stabiliteitssysteem en de speedskin verbinden je geest, lichaam en schoen, zodat je snelheid in alle dimensies kunt ontketenen.
Complex NL neemt de proef op de som en gaat de gloednieuwe schoen van adidas testen. De komende weken zullen we spelers van de grote prof-clubs van Nederland onderwerpen aan de adidas X Speedportal Quiz. In deze challenge zullen spelers dertig seconden de bal hooghouden in de ‘Speedportal X’-schoen terwijl ze vragen moeten beantwoorden. De speler die de meeste juiste antwoorden geeft, wint de challenge.
Houd de Instagram-pagina van Complex NL in de gaten om de challenge te volgen en klik hier voor meer informatie over de X Speedportal van adidas.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00