De ‘X Speedportal’-schoen van adidas

aug 08 2022, 15:00 SPORT
schermafbeelding 2022 08 03 om 163119
Eind deze maand is het weer tijd voor het nieuwe voetbalseizoen. Zowel de amateurs als de professionals gaan in de laatste week van augustus weer het veld op en tijdens de zomerstop is het weer tijd om de beste schoenen te halen voor het komende seizoen. Deze zomer bracht adidas de ‘X Speedportal’ op de markt. Een schoen die ontwikkeld is om de snelheid, het reactievermogen en de acceleratie van de drager te tillen naar een hoger niveau.
Voor de campagne rondom de schoen schakelde adidas de cartoon-karakters Rick & Morty in. Zo heeft de schoen dezelfde kleur als de ‘portals’ uit de bekende serie. Ook zien we een geanimeerde Mohamed Salah en Vivianne Miedema samen spelen met Morty tijdens een intergalactisch voetbaltoernooi. Ook proeft Morty de oer-Hollandse rauwe haring nadat hij de overwinning behaalt.
Volgens adidas is de X Speedportal gemaakt voor spelers die meer dan alleen snelheid tot hun beschikking hebben. Het speedframe, het stabiliteitssysteem en de speedskin verbinden je geest, lichaam en schoen, zodat je snelheid in alle dimensies kunt ontketenen.
Complex NL neemt de proef op de som en gaat de gloednieuwe schoen van adidas testen. De komende weken zullen we spelers van de grote prof-clubs van Nederland onderwerpen aan de adidas X Speedportal Quiz. In deze challenge zullen spelers dertig seconden de bal hooghouden in de ‘Speedportal X’-schoen terwijl ze vragen moeten beantwoorden. De speler die de meeste juiste antwoorden geeft, wint de challenge.
Houd de Instagram-pagina van Complex NL in de gaten om de challenge te volgen en klik hier voor meer informatie over de X Speedportal van adidas.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21