Kylian Mbappé lanceert Nike Air Mercurial TN

jan 03 , 16:24 Top stories
schermafbeelding 2024 01 03 om 151140
Er wordt verwacht dat de Nike Air Max Plus een groot jaar voor de boeg heeft, waarbij verschillende originele colorways van de klassieke hardloper binnenkort weer in de schappen zullen verschijnen. Bovendien gaat Nike al snel de Air Max Plus-geïnspireerde Mercurial-kicksen, Nike Air Mercurial TN, uitbrengen. Check het hieronder.

Kylian Mbappé

Dinsdagmiddag werd aanvaller van Paris Saint-Germain en Nike ambassadeur Kylian Mbappé gespot op Campus PSG in een nog niet uitgebrachte Nike Mercurial colorway, geïnspireerd op de "Voltage Purple" Air Max Plus. De schoenen hebben een bovenwerk uit één stuk dat identiek is aan zijn hardlooptegenhanger, terwijl een "ZM Plus"-badge op de hiel is gestempeld.

Nike Air Mercurial TN

Naast deze op Air Max Plus geïnspireerde Mercurial lijkt het erop dat Nike ook van plan is om in de nabije toekomst een Tiempo met Air Force 1-thema uit te brengen nadat gelekte afbeeldingen van de kicksen door @Kicksdong op Instagram werden gedeeld.
De special edition schoen is een combinatie van de Air Zoom Mercurial Superfly IX en de Air Max Plus OG-sneaker zullen naar verwachting al snel uitkomen, maar de specifieke data zijn nog niet bekend.
img 7635

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00