Dit was de adidas X Speedportal Challenge

sep 12 2022, 13:06 SPORT
speedportalbanner 1
Elke voetballer kan wel een bal hooghouden, maar kan je ook een bal hooghouden terwijl je kennisvragen moet beantwoorden? Dat testte we bij een aantal topvoetballers uit de Eredivisie.
Bij het creëren adidas X Speedportal is er gedacht om de schoen zo ideaal mogelijk te maken voor de snelheid, reactievermogen en techniek van de spelers. Precies de elementen die bij elkaar komen in deze quiz.
In de eerste 2 afleveringen trapten Naci Ünüvar en Devyne Rensch de adidas X Speedportal Challenge af. Vervolgens deden de speelsters Isabelle Hoekstra en Chasity Grant een poging om het record van Naci te verbreken. Als laatste deden Alireza Jahanbakhsh en Armin Shah een duit in het zakje.
De vragen varieerden van voetbal tot muziek tot algemene kennisvragen. Denk aan vragen als: ''Welke afro-artiest verkocht laatst de Ziggo Dome uit?'' of ''Bij welke amateurclub begon Devyne Rensch voor hij naar Ajax kwam?''.
Voor elk goed antwoord kreeg de deelnemer een punt. Het resultaat van de spelers zien jullie hieronder:
adidas eindstand

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10