Tottenham Hotspurs uit de UEFA Conference League gegooid

dec 20 2021, 12:46 SPORT
vienna reyes qcrktet 09o unsplash 1
Overal ter wereld begint het Omikron variant zijn opmars te maken. De plannen die er lagen om richting het einde van de pandemie te bewegen zijn hierdoor flink vertraagd en overal ter wereld worden er weer maatregelen getroffen. Terwijl wij in Nederland te maken hebben met een zware lockdown, beginnen er nu ook in Engeland consequenties te komen.
De afgelopen weken zijn er meerdere Premier League clubs die te maken hebben met een hoog aantal COVID besmettingen. Onder andere Manchester United en Tottenham Hotspurs zijn hard getroffen en hierdoor genoodzaakt om meerdere wedstrijden te verzetten. Voor Tottenham betekende dit dus ook dat ze het laatste Conference League duel tegen Stades Rennes moeten verzetten. Er is echter geen tijd om dit duel vóór 31 december in te halen, waardoor de UEFA heeft besloten om het op te geven als een forfeit. Dit betekent dat de wedstrijd geregistreerd wordt als een 3-0 overwinning voor Rennes.
Voor de coëfficiënten lijst is dit pure winst voor Nederland. Vitesse is hierdoor door naar de knockout-fase en Feyenoord kan geen Spurs loten in de volgende ronde. De club heeft zelf nog niet gereageerd.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21