Skip to main content

Video: Hierom zijn fans zo opgewonden over de trailer van de nieuwe ‘Dragon Ball Super: Super Hero’ film

19/12/2021
dragon ball super: super hero
Beeld: Toei Animation

Dragon Ball fans opgelet: er komt volgend jaar weer een nieuwe film aan. Eerder deze week werd de filmposter van Dragon Ball Super: Super Hero al gedeeld en nu is het tijd voor de volledige trailer van de film.

Dragon Ball Super: Super Hero

In de trailer, die iets korter dan een minuut is, zien we een nieuwe 3D CG animatie stijl. Ook krijgen we al iets mee over het plot van de film. Zo wordt Piccolo aangevallen door het Red Ribbon Army. Ook Gamma 1 en Gamma 2 zijn te zien in de film.

Daarnaast kunnen we uit de trailer opmaken dat de aandacht in deze film meer uit zal gaan naar Teen Gohan en Pan en minder naar Goku en Vegeta, zoals de afgelopen tijd het geval is geweest. Gohan is erg populair onder de fans en fans hebben zich online dan ook erg opgewonden uitgelaten over het feit dat deze film om Gohan zal draaien. Bekijk hieronder enkele opgewonden tweets.

De film zal op 22 april, 2022 uitkomen in Japan. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de film in andere delen van de wereld te zien zal zijn. Bekijk de Dragon Ball Super: Super Hero trailer hieronder.

Leave a Reply