Skip to main content

Gabriel van Arsenal overvallen door gewapende mannen

01/12/2021december 3rd, 2021

Gabriel dos Santos Magalhães van Arsenal is in augustus op brute wijze overvallen. De voetballer werd door totaal drie mannen thuis overvallen. De mannen waren de verdediger naar zijn huis gevolgd na een avondje stappen. 

Gabriel en een vriend waren op weg naar huis na een avondje uit. Op camerabeelden is te zien hoe Gabriel in zijn garage benaderd wordt zodra hij uit zijn auto stapt. Een man bedreigt hem met een ijzeren honkbalknuppel en wil zijn horloge, mobiele telefoon en de sleutels van zijn Mercedes ter waarde van vijftigduizend euro hebben. 

“Maar men realiseerde zich wel dat het Gabriel van Arsenal rijk was. Gelukkig zijn de gevolgen beperkt gebleven door de dappere actie van de slachtoffers”

Rechtbank

De 26-jarige man die Gabriel met een honkbalknuppel bedreigde, is veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. De dader verloor zijn pet tijdens een worsteling met Gabriel, waardoor hij op basis van DNA gepakt kon worden. De overvaller weet zich te ontworstelen en rent vervolgens met de twee andere daders weg. De dader was een uiteindelijk een bekende van de politie, hij had nog een voorwaardelijke celstraf van 56 maanden openstaan.

Leave a Reply