Skip to main content

Cristiano Ronaldo haalt uit naar baas Ballon d’Or

30/11/2021
Cristiano Ronaldo ballon d'Or
Beeld: Getty Images

Cristiano Ronaldo was de grote afwezige op het jaarlijkse voetbalgala Ballon d’Or. Er gingen meerdere geruchten rond over de reden waarom. Het sterkste gerucht in de wandelgangen was dat Cristiano Ronaldo in quarantaine zat, maar dat blijkt niet te kloppen. Volgens de vijfvoudige winnaar van de ereprijs was daar niks van waar. 

Cristiano Ronaldo Ballon d’Or

In aanloop naar het jaarlijkse voetbalgala om de Gouden Bal, heeft Cristiano Ronaldo hard uitgehaald naar Pascal Ferré, hoofdredacteur van het organiserende magazine France Football. Volgens Ronaldo zou Ferré meerdere leugens over Crisje verspreid hebben.  

“Hij heeft mijn naam gebruikt om zichzelf en het blad waarvoor hij werkt te promoten. Een absolute minachting voor iemand die France Football en de Gouden Bal altijd heeft gerespecteerd. Het is onaanvaardbaar dat de persoon die verantwoordelijk is voor het toekennen van zo’n prestigieuze prijs op deze manier kan liegen.”

Cristiano Ronaldo 

Cristiano maakt ook een verwijzing naar het interview van Pascal Ferré in de New York Times. Ferré had gezegd dat Ronaldo nog maar één ambitie heeft en dat is afscheid nemen met meer gouden ballen dan Lionel Messi. Daar blijkt nu niks van waar. Ronaldo is alleen maar gefocust op het winnen van nationale en internationale titels voor het land en de clubs die hij vertegenwoordigt. Voor Crisje is dat de manier om zijn naam ‘in gouden letters te schrijven in de geschiedenis van het wereldvoetbal.’

Leave a Reply