Skip to main content

Kylian Mbappé lanceert Nike Air Mercurial TN

03/01/2024
Nike Air Mercurial TN

Er wordt verwacht dat de Nike Air Max Plus een groot jaar voor de boeg heeft, waarbij verschillende originele colorways van de klassieke hardloper binnenkort weer in de schappen zullen verschijnen. Bovendien gaat Nike al snel de Air Max Plus-geïnspireerde Mercurial-kicksen, Nike Air Mercurial TN, uitbrengen. Check het hieronder.

Kylian Mbappé

Dinsdagmiddag werd aanvaller van Paris Saint-Germain en Nike ambassadeur Kylian Mbappé gespot op Campus PSG in een nog niet uitgebrachte Nike Mercurial colorway, geïnspireerd op de “Voltage Purple” Air Max Plus. De schoenen hebben een bovenwerk uit één stuk dat identiek is aan zijn hardlooptegenhanger, terwijl een “ZM Plus”-badge op de hiel is gestempeld.

Nike Air Mercurial TN

Naast deze op Air Max Plus geïnspireerde Mercurial lijkt het erop dat Nike ook van plan is om in de nabije toekomst een Tiempo met Air Force 1-thema uit te brengen nadat gelekte afbeeldingen van de kicksen door @Kicksdong op Instagram werden gedeeld.

De special edition schoen is een combinatie van de Air Zoom Mercurial Superfly IX en de Air Max Plus OG-sneaker zullen naar verwachting al snel uitkomen, maar de specifieke data zijn nog niet bekend.