Skip to main content

Sir Alex Ferguson spreekt zich uit over Ole Gunnar Solskjaer

26/10/2021
Beeld: Wiki Commons

Ole Gunnar Solskjaer behoudt de steun van Sir Alex Ferguson op Old Trafford. Uit recente berichtgeving blijkt dat Ole Gunnar Solskjaer kan rekenen op de steun van de oude United legende. De steun komt op een belangrijk moment. Het gaat namelijk al langere tijd alle kanten op als het gaat om de prestaties van Manchester United op het veld.

Een nederlaag van 5-0 tegen rivaal Liverpool heeft de druk op de coach van Manchester United flink opgevoerd.  Vandaag heeft het bestuur een crisisberaad gehouden over de situatie en om Ole’s positie te evalueren. Hoewel het erop lijkt dat Solskjaer de leiding zal houden voor de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Tottenham, is de stemming ongetwijfeld omgeslagen na het verlies van zondag. 

Solskjaer zou dit seizoen al een groot gedeelte van het vertrouwen in de kleedkamer verloren hebben. Volgens de spelers heeft Ole zijn tactiek niet op orde. Ook vinden de spelers dat hij achter loopt op andere coaches zoals Jurgen Klopp, Pep Guardiola en Thomas Tuchel.

Leave a Reply