Gabriel van Arsenal overvallen door gewapende mannen

dec 01 2021, 11:56 SPORT
ontwerp zonder titel 26
Gabriel dos Santos Magalhães van Arsenal is in augustus op brute wijze overvallen. De voetballer werd door totaal drie mannen thuis overvallen. De mannen waren de verdediger naar zijn huis gevolgd na een avondje stappen.
Gabriel en een vriend waren op weg naar huis na een avondje uit. Op camerabeelden is te zien hoe Gabriel in zijn garage benaderd wordt zodra hij uit zijn auto stapt. Een man bedreigt hem met een ijzeren honkbalknuppel en wil zijn horloge, mobiele telefoon en de sleutels van zijn Mercedes ter waarde van vijftigduizend euro hebben.

“Maar men realiseerde zich wel dat het Gabriel van Arsenal rijk was. Gelukkig zijn de gevolgen beperkt gebleven door de dappere actie van de slachtoffers”

Rechtbank

De 26-jarige man die Gabriel met een honkbalknuppel bedreigde, is veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. De dader verloor zijn pet tijdens een worsteling met Gabriel, waardoor hij op basis van DNA gepakt kon worden. De overvaller weet zich te ontworstelen en rent vervolgens met de twee andere daders weg. De dader was een uiteindelijk een bekende van de politie, hij had nog een voorwaardelijke celstraf van 56 maanden openstaan.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21