Benjamin van Leer gaat trouwen met Lieke Martens

nov 12 2021, 17:31 SPORT
lieke 2
FC Barcelona-sterspeler Lieke Martens (28) is door Benjamin van Leer (29), de tweede doelman van Sparta Rotterdam, ten huwelijk gevraagd. Het koppeltje deelt het nieuws op social media.
Lieke Martens veroverde in mei van dit jaar de Champions League. Martens speelt sinds 2017 voor Barcelona en is in dat jaar verkozen tot beste speelster ter wereld. In hetzelfde jaar werd ze Europees kampioen met de Oranjevrouwen.
Van Leer debuteerde in 2013 als prof in het beloftenelftal van PSV en stond tussen 2017 en 2020 onder contract bij Ajax, waar hij één keer meedeed in het eerste elftal. Vorig jaar vertrok hij naar Sparta, waar hij reservekeeper is.
Lieke en Benjamin zijn sinds juli 2018 al samen en gaan nu dus trouwen. ‘A million times yes’ schreef Lieke onder de geplaatste Instagram-post. De Sparta doelman plaatste dezelfde foto met de woorden: ‘Luckily she said yes’. Het is fijn om te zien dat Lieke Martens nu definitief de liefde heeft gevonden, aangezien het in 2018 uitging met haar toenmalige jeugdliefde. Hieronder kan je de beelden terugvinden:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10