Dirk Kuyt reageert op gokschandaal

nov 24 2021, 13:43 SPORT
dirk kuyt
Dirk Kuyt heeft opnieuw gereageerd op zijn rol als getuige in een groot onderzoek naar de criminele organisatie van Piet S. Piet S stond bekend als de Haagste ‘godfather’. Hij zou samen met zijn zoon Freddy S. verantwoordelijk zijn geweest voor de illegale goksite Edobot.
Tijdens de voorbeschouwing op het Champions League-duel tussen Barcelona en Benfica reageerde Kuyt op het lopend onderzoek. De oud-international vindt het enorm vervelend om op deze manier in de media voorbij te komen. Dirk Kuijt zette grote bedragen in op de illegale goksite van de Haagse ‘godfather’ Piet S. Daarom is Kuijt als getuige ondervraagd in een van de grootste drugszaken van dit moment.

’Ik ben vaak op een positieve manier in het nieuws geweest, dit was niet leuk. Wat mij erg teleurgesteld heeft, is dat als je zeg maar 20 jaar altijd hebt klaargestaan als voetballer om interviews te geven aan verschillende mediapartners, dat bijna iedereen geen hoor of wederhoor bij mijn persoon heeft gedaan. Om gewoon even mijn kant van het verhaal toe te lichten'.

Dirk Kuyt 

Dirk Kuyt vervolgde het verhaal met een gedetailleerd verhaal over hoe John van den Heuvel hem, voordat het nieuws naar buiten kwam, aan hem heeft medegedeeld wat voor zaak er speelde. Gelukkig was er geen risico op vluchtgevaar, aangezien de oud-voetballer alleen werd gehoord als getuige. Kuyt geeft aan dat de bedragen die genoemd werden in de media niks van waar is en dat het over een zaak van aantal jaren geleden gaat. Ook wilde hij benadrukken dat hij geen enkele criminele activiteit gedaan heeft en dat de politie dat heeft bevestigd.

Wesley Sneijder

Ook oud-international Wesley Sneijder wordt genoemd in dit onderzoek. Wesley heeft tijdens een politieverhoor aangegeven dat hij nooit gebruik heeft gemaakt van de site. Wel geeft hij toe dat mensen een schuld waar hij niks van wist bij hem kwamen innen. De schuld zou zijn van Wout van K., een neef van zijn vader. Na een gesprek met de schuldeisers liep dat af met een sisser.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21