Dirk Kuyt reageert op gokschandaal

nov 24 2021, 13:43 SPORT
dirk kuyt
Dirk Kuyt heeft opnieuw gereageerd op zijn rol als getuige in een groot onderzoek naar de criminele organisatie van Piet S. Piet S stond bekend als de Haagste ‘godfather’. Hij zou samen met zijn zoon Freddy S. verantwoordelijk zijn geweest voor de illegale goksite Edobot.
Tijdens de voorbeschouwing op het Champions League-duel tussen Barcelona en Benfica reageerde Kuyt op het lopend onderzoek. De oud-international vindt het enorm vervelend om op deze manier in de media voorbij te komen. Dirk Kuijt zette grote bedragen in op de illegale goksite van de Haagse ‘godfather’ Piet S. Daarom is Kuijt als getuige ondervraagd in een van de grootste drugszaken van dit moment.

’Ik ben vaak op een positieve manier in het nieuws geweest, dit was niet leuk. Wat mij erg teleurgesteld heeft, is dat als je zeg maar 20 jaar altijd hebt klaargestaan als voetballer om interviews te geven aan verschillende mediapartners, dat bijna iedereen geen hoor of wederhoor bij mijn persoon heeft gedaan. Om gewoon even mijn kant van het verhaal toe te lichten'.

Dirk Kuyt 

Dirk Kuyt vervolgde het verhaal met een gedetailleerd verhaal over hoe John van den Heuvel hem, voordat het nieuws naar buiten kwam, aan hem heeft medegedeeld wat voor zaak er speelde. Gelukkig was er geen risico op vluchtgevaar, aangezien de oud-voetballer alleen werd gehoord als getuige. Kuyt geeft aan dat de bedragen die genoemd werden in de media niks van waar is en dat het over een zaak van aantal jaren geleden gaat. Ook wilde hij benadrukken dat hij geen enkele criminele activiteit gedaan heeft en dat de politie dat heeft bevestigd.

Wesley Sneijder

Ook oud-international Wesley Sneijder wordt genoemd in dit onderzoek. Wesley heeft tijdens een politieverhoor aangegeven dat hij nooit gebruik heeft gemaakt van de site. Wel geeft hij toe dat mensen een schuld waar hij niks van wist bij hem kwamen innen. De schuld zou zijn van Wout van K., een neef van zijn vader. Na een gesprek met de schuldeisers liep dat af met een sisser.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00