Gregory van der Wiel in voetbaltalkshow Kick ‘t Net: ''Ik kreeg paniekaanvallen''

okt 01 2021, 18:00 SPORT
ontwerp zonder titel 12
Vanavond is aflevering twee van Kick ‘t Net in samenwerking met Complex NL te zien, de talkshow voor de nieuwe generatie voetballiefhebbers. Kick ‘t Net combineert de liefde voor hiphop cultuur met de liefde voor voetbal. In de tweewekelijkse talkshow komen voetballers, zaakwaarnemers en journalisten uit de voetbalindustrie bijeen, om met elkaar in gesprek gaan. De oprichters van de talkshow zijn Armin Shah (Convo, Complex NL) en Jefferson Osei (co-founder Daily Paper). In aflevering twee van Kick ‘t Net is Gregory van der Wiel (ex-voetballer) te gast, samen met Mo Attaibi (ex-zaalvoetbalinternational).
Gregory van der Wiel speelde onder andere bij Ajax, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe SK en het Nederlandse Elftal. Mo Attaibi heeft het ver geschopt als zaalvoetballer en is momenteel legacy manager futsal euro 2022. Los van dat het natuurlijk over voetbal gaat, hebben de jeugdvrienden uit Amsterdam Osdorp het over mentale gezondheid, Gregory’s tijd in Parijs, Istanbul en Amerika. Zo vertelt Gregory bijvoorbeeld over de paniekaanvallen die hij kreeg toen hij stopte met voetbal.

''Teleurstelling? Verdriet? Ik zette het allemaal aan de kant. Voetbal is doorgaan. Ik ging maar door, waardoor ik het eigenlijk niet merkte.''

Gregory van der Wiel over de mentale stress die kwam kijken bij voetbal.

Verder is het hele interview te horen op alle gebruikelijke podcast kanalen zoals Spotify, Apple, Google Play. Bekijk hier de tweede aflevering!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21