Skip to main content

De trailer van Neymar’s documentaire is hier

12/01/2022
Beeld via Netflix

Als je behoort tot de absolute top van het voetbal, komt er veel bij kijken. Naast de prestaties op het veld is het ook belangrijk hoe jij je profileert als voetballer. Het zijn nou eenmaal rolmodellen. Iemand die daar al jaren moeite mee heeft is niemand minder dan de Braziliaan Neymar da Silva Santos, Jr.

Vandaag is de trailer gelanceerd van zijn driedelige documentaire, ‘Neymar: The Perfect Chaos’. Neymar is een voetballer die vaak wordt aangesproken over zijn gedrag, binnen en buiten het veld. We spraken eerder al over de mentale gezondheid van voetballers en uit de trailer kunnen we halen dat Neymar hier misschien meer moeite mee heeft dan mensen denken. Zo spreekt hij uit dat hij door veel mensen wordt gezien als de schurk, terwijl hij eigenlijk een held wilt zijn – hij trekt de vergelijkenis met Batman en de Joker – en zo krijgen we een kant te zien van Neymar die we nog niet vaak hebben gezien.

De documentaire is geschoten door David Charles Rodrigues en zal de reis van Neymar volgen van Santos, tot de gloriedagen bij FC Barcelona en zijn huidige tijd bij Paris Saint Germain. De documentaire zal ook licht schijnen op de relatie met zijn vader. Laatsgenoemd is tevens naast een vader ook een effectieve marketing machine.

Met interviews van legendarische teamgenoten als Lionel Messi, Kylian Mbappé, Dani Alves, Thiago Silva zullen we onbetwijfeld getrakteerd worden op mooie inzichten in Neymar’s leven. De documentaire is vanaf 25 januari te zien op Netflix.

Leave a Reply