7 basisspelers niet beschikbaar voor eerste wedstrijd Barcelona

dec 29 2021, 13:46 SPORT
ferran torees
Door een corona-uitbraak en geblesseerde spelers moet Trainer Xavi flink puzzelen. Eerder deze week waren Clément Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba en Alejandro Balde positief getest op corona en daar komen nu drie spelers bij.
Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en Gavi zijn ook positief getest op het coronavirus. In de laatste wedstrijd van FC Barcelona hadden Alba, Dembélé en Gavi een basisplaats, terwijl Lenglet inviel. Naast alle al genoemde spelers mist FC Barcelona ook nog Memphis Depay, Ansu Fati en Martin Braithwaite door blessures. Ook moest Sergio Aguero stoppen met voetballen door hartproblemen.
De rest van de selectie van trainer Xavi, onder wie Frenkie de Jong, Luuk de Jong en de momenteel geblesseerde Memphis Depay, is vooralsnog negatief getest. De coronabesmettingen komen op een slecht moment voor Barcelona, de ploeg speelt zondag de eerste wedstrijd na de winterstop. De ploeg van Xavi won slechts een van de laatste vier competitiewedstrijden voor de winterstop en bezet de zevende plek in La Liga. Gelukkig is er wel een aankoop gedaan in de vorm van een aanvaller. Voor 55 miljoen euro komt Ferran Torres over van Manchester City. Ik zei gelukkig, maar ook deze speler heeft een blessure. Hopelijk kan Xavi zorgen voor een wonder bij FC Barcelona.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00
whoshotya banner

Who Shot Ya: Hey De B

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene.

CULTURE apr 21, 11:49
image00001

Artist to Watch: Hiltje

De Artist to Watch voor de maand April: Hiltje!

MUZIEK apr 20, 11:00
gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04