Sir Alex Ferguson spreekt zich uit over Ole Gunnar Solskjaer

okt 26 2021, 15:41 SPORT
sir 2
Ole Gunnar Solskjaer behoudt de steun van Sir Alex Ferguson op Old Trafford. Uit recente berichtgeving blijkt dat Ole Gunnar Solskjaer kan rekenen op de steun van de oude United legende. De steun komt op een belangrijk moment. Het gaat namelijk al langere tijd alle kanten op als het gaat om de prestaties van Manchester United op het veld.
Een nederlaag van 5-0 tegen rivaal Liverpool heeft de druk op de coach van Manchester United flink opgevoerd. Vandaag heeft het bestuur een crisisberaad gehouden over de situatie en om Ole’s positie te evalueren. Hoewel het erop lijkt dat Solskjaer de leiding zal houden voor de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Tottenham, is de stemming ongetwijfeld omgeslagen na het verlies van zondag. 
Solskjaer zou dit seizoen al een groot gedeelte van het vertrouwen in de kleedkamer verloren hebben. Volgens de spelers heeft Ole zijn tactiek niet op orde. Ook vinden de spelers dat hij achter loopt op andere coaches zoals Jurgen Klopp, Pep Guardiola en Thomas Tuchel.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00
whoshotya banner

Who Shot Ya: Hey De B

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene.

CULTURE apr 21, 11:49
image00001

Artist to Watch: Hiltje

De Artist to Watch voor de maand April: Hiltje!

MUZIEK apr 20, 11:00
gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04